Modificări temporare ale traseelor și orarelor mijloacelor de transport în comun, joi,...

Modificări temporare ale traseelor și orarelor mijloacelor de transport în comun, joi, 20 septembrie, datorită trecerii prin Brașov a Turului Ciclist al României

0 170

Joi, 20 septembrie, se vor produce unele modificări temporare în orarele şi traseele de circulaţie ale mai multor linii, schimbările fiind determinate de desfăşurarea pe Drumul Poienii (DN 1 E) şi în zona Livada Poştei a unei etape a Turului Ciclist al României.
Astfel, între orele 16.30 şi, aproximativ, 18.30, va fi oprită circulaţia rutieră pe DN 1 E (Drumul Poienii), fapt ce va determina în acest interval orar sistarea circulaţiei autobuzelor pe linia 20. Ultimele plecări în cursă de la cele două capete de linie vor fi efectuate la orele 16.00.
De asemenea, în intervalul orar cuprins între 16.15 şi 18.30, circulaţia autobuzelor de pe liniile 1, 2, 4, 6, 16, 17, 31, 34, 36 şi 41 se va face, pe sensul de deplasare spre Livada Poştei, cu întoarcere pe Strada Vlad Ţepeş. RATBV S.A. va înfiinţa o staţie temporară pentru aceste linii în capătul Străzii Vlad Ţepeş, care să înlocuiască staţia „Teatrul Dramatic“. De asemenea, în acelaşi interval orar, autobuzele de pe linia 5, pe sensul de deplasare Stadion Municipal – Roman, vor circula pe ruta Stadion Municipal – Stadion Tineretului – Bulevardul Griviţei – Strada 13 Decembrie – Strada Castanilor, iar apoi pe traseul obişnuit. Totodată, autobuzele de pe liniile 14, 24 şi 28 nu vor mai intra prin capătul de linie Livada Poştei: la sensul de urcare spre centrul oraşului vor parcurge sensul giratoriu din zona Livada Poştei, iar apoi se vor îndrepta pe Strada Lungă spre zona Bartolomeu. În ceea ce priveşte circulaţia autobuzelor de pe linia 50, în intervalul orar menţionat, pe sensul spre cartierul Schei, mijloacele de transport se vor deplasa de pe Strada Iuliu Maniu pe Strada Mureşenilor, fără a mai intra prin capătul de linie Livada Poştei.
Alte modificări ale traseelor pot interveni pentru scurt timp în urma măsurilor operative luate de Poliţia Rutieră. RATBV S.A. îşi cere scuze pentru disconfortul creat călătorilor şi îi asigură că va lua toate măsurile necesare pentru ca, imediat după orele 18.30, să se revină în cel mai scurt timp posibil la circulaţia după orarele şi traseele obişnuite.
D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.