Modificari in traficul brasovean

Modificari in traficul brasovean

0 72

Edilii ne-au obisnuit deja cu «modificarile radicale care au avut loc in carosabilul local. Unele dintre ele au fost mai mult, altele mai putin inspirate, insa toate ne-au determinat sa scoatem un americanesc «wow » de uimire. Primaria Brasov anunta ca lucrurile nu se incheie aici. Se intentioneaza in continuare sistematizarea circulatiei. Edilii nostri se gandec continuu si sunt neobositi atunci cand vine vorba de crearea celor mai bune conditii pntru conducatorii auto. Luna aprilie 2008 inseamna redeschiderea santierului de pe strazi.


Municipalitatea a parobat in cursul zilei de miercuri un proiect prin care se doreste largirea unor artere principale din oras. Calea Bucuresti este prima vizata. Primarul George Scripcaru a declarat ca se intentioneaza largirea bulevardului in sectorul Poienelor- Spitalul Judetean : „Vor exista trei benzi pe sens, iar stalpii de iluminat vor fi postati pe mijloc. Vor fi refacute trotuarele, zonele limitrofe si reteaua de iluminat. Costul lucrarilor va fi de 12 milioane de lei”.


?Centrul Civic va fi transformat intr-un sens giratoriu de dimensiuni gigantice, astfel ca cei care vin dinspre Calea Bucuresti vo fi redirectionati pe Toamnei – B-dul Kogalniceanu pntru a ajunge pe Grivitei sau Iuliu Maniu. Se zvoneste chiar ca se intentioneaza crearea?unui sens unic pe Calea Bucuresti.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.