Modificari ale sensurilor de circulatie

Modificari ale sensurilor de circulatie

0 83

Avand in vedere decizia Comisiei de Circulatie de modificare a anumitor sensuri de circulatie si schimbare a statiilor de taxi, incepand cu data de 3 martie 2008, au inceput lucrarile de modificare a semnelor de circulatie si a marcajelor, astfel incat la mijlocul saptamanii sa se circule conform urmatoarelor modificari:


Strada Bisericii Romane, tronsonul Avram Iancu-De Mijloc, se va modifica sensul unic de circulatie, urmand a fi sens unic dinspre str. Avram Iancu spre str. De Mijloc (in prezent, se circula in sens unic dinspre str. De Mijloc spre str. Avram Iancu).


Strada Nicopole, tronsonul Avram Iancu-Lunga, se va modifica sensul de circulatie, urmand a fi sens unic dinspre strada Lunga spre strada Avram Iancu (in prezent, se circula in sens unic dinspre str. Avram Iancu spre str. Lunga)


Strada Scolii, tronsonul Avram Iancu-Lunga, se va modifica sensul unic de circulatie, urmand a fi sens unic dinspre str. Avram Iancu spre str. Lunga (in prezent, se circula in sens unic dinspre str. Lunga spre str. Avram Iancu).


Strada Toma Ionescu, (unde este intrarea elevilor la scoala generala nr. 5) va fi blocata in dreptul intrarii elevilor la scoala, devenind strada infundata (deoarece comisia de circulatie a primit foarte multe sesizarii din partea profesorilor si parintilor, deoarece fiind o strada ingusta elevii erau intr-un permanent pericol de a fi accidentati). Se va permite accesul auto dinspre str. Iuliu Maniu, prin fata scolii generale nr. 5 si, apoi, pe strada Dr. Cantacuzino spre statia de salvare (in prezent este sens unic dinspre statia de salvare spre scoala, iar intrarea dinspre str. Iuliu Maniu este interzisa).


Statia taxi de la Prefectura (situata intre prefectura si colegiul Unirea) va fi mutata in parcarea din partea dreapta intre Prefectura si Modarom.


?


Laura Moise


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.