Modernizarea retelelor de apa din judet

Modernizarea retelelor de apa din judet

0 176

Se stie ca retelele de distribuire a apei din judetul Brasov, inafara faptului ca se afla in pamant, sunt si la pamant, dovada desele carpaceli la care sunt supuse datorita vechimii care provoaca avarii.Iata insa ca, in cadrul Consiliului Judetean Brasov, a aparut un proiect care doreste indreptarea situatiei.
Proiectul de modernizare a retelelor de distributie a apei din judet, a carui valoare este de 189 de milioane de euro, a primit acceptul Ministerului Mediului. In acest sens, vicepresedintele Consiliului Judetean Brasov, Attila Kovacs, a declarat ieri ca „putem considera ca banii necesari finantarii exista, primind in acest sens toate asigurarile necesare. De aceea, in aceste zile desfasuram o analiza, impreuna cu consultantul care realizeaza documentatia aferenta intocmirii caietelor de sarcini, pentru cele 12 pachete de licitatii”.
Lucrarile se vor desfasura pe o perioada mai lunga, de cativa ani, si se vor desfasura in functie de urgente, in sensul vechimii retelei de reabilitat. Receptia lucrarilor va avea loc in 2014.
Iata o actiune demna de lauda, fiinca orice carpaceala costa mai mult decat ceva nou si trainic.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.