Modele de primavara la Mercedes-Benz Romania

Modele de primavara la Mercedes-Benz Romania

0 56

Strazile din Romania se transforma in podium de prezentare de lux, incepand cu aceasta primavera.
Mercedes Benz lanseaza colectia de primavera-vara in luna mai a acestui an. Este vorba de plasarea pe piata a patru modele restilizate.
Astfel, SLK, SL, CLS si Clasa C Sport Coupe vor fi scoase pe piata romaneasca acum, iar in septembrie va aparea Sport Utility Vehicle-ul (SUV) compact, denumit GLK.
Versiunile restilizate ale Mercedes Clasa A si Clasa B vor fi comercializate incepand din luna iulie.
„Mercedes-Benz GLK va reprezenta atacarea unui segment pentru Mercedes si va tinti competitori precum BMW X3”, au spus reprezentantii companiei, citati de Mediafax.
Tinta de vanzari pentru autoturisme a Mercedes-Benz Romania este de cel putin 3.000 de unitati in acest an, in crestere cu 24,5% fata de nivelul de anul trecut cand compania a vandut 2.408 de autoturisme.
Clasa Mercedes este la mare cautare de clientii romani care considera ca prin achizitionarea unui astfel de bolid este afisata masura puterii lor de cumparare. Pentru piata internationala si pentru cea romaneasca, in mod special, Mercedes ramane un “lux”.
Modelele disponibile in Romania sunt: Clasa A, Clasa B, Clasa C, Clasa E, Clasa S, Clasa CLC, Clasa CLK, Clasa CLS, Clasa CL, Clasa SLK, Clasa SL, Clasa SLR, Clasa M, Clasa GL, Clasa E si Clasa G.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.