Moartea pe apa

Moartea pe apa

0 63

Daca accidentele de pe sosele nu mai mira pe nimeni, nici atunci cand sangele curge din belsug, moartea pe apa prin ciocniri violente, gen tamponarile de pe sosele, pare ceva mai ciudata, chiar de neinteles.
La fel ca si ciocnirile intre avioane, si cele de pe apa par curioase, in sensul intrebarii: ce, n-aveau loc destul sa treaca unul pe langa altul?
Uite ca nici prin mediile astea nu mai exista loc destul, o vina purtand-o si viteza tot mai mare folosita chiar si la distractii.
Astfel, sambata dimineata, la Costinesti, doua pereci de tineri au inchiriat schi-jeturi pentru a se distra putin pe apa. Dupa ce s-au vajait cat s-au vajait, tinerii care conduceau schi-jeturile au vrut sa-si impresioneze partenerele, aflate pe locurile din spatele lor, “bagand material” in motoarele aparatelor ca sa treaca vijelios unii pe langa ceilalti.
O eroare de pilotaj a facut ca cele doua schi-jeturi sa se ciocneasca frontal, in urma impactului unul dintre tineri decedand pe loc, celalalt fiind dus de urgenta la spital cu multiple fracturi, printre care si cateva craniene, fetele din spate nesuferind de pe urma impactului vreo vatamare corporala si alegandu-se doar cu spaima si starea sufleteasca indusa de tragedie.
Starea celui ranit este critica, dar stabila, urmand ca acesta sa fie cusut si peticit, in masura posibilitatilor, cat mai aproape de starea initiala.
Politia continua cercetarile pentru stabilirea exacta a imprejurarilor in care s-a petrecut accidentul.
Acest accident, din pacate cu urmari tragice, dovedeste inca odata superficialitatea in gandire a multori tineri, care incearca in tot mai multe imprejurari sa impresioneze fizic si cand nu trebuie, un rezultat al lacunelor din educatia ce le este oferita din toate colturile vietii.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.