Mitsubishi caută oportunităţi de investiţii la Braşov

Mitsubishi caută oportunităţi de investiţii la Braşov

0 183

Managerul general al companiei nipone a discutat cu primarul Braşovului mai multe posibilităţi de investiţii în proiectele de dezvoltare de sub Tâmpa

Celebra companie japoneză de automobile se interesează de mobilitatea din Braşov.
Managerul general al companiei nipone a discutat cu primarul Braşovului mai multe posibilităţi de investiţii în proiectele de dezvoltare de sub Tampa.
„Compania noastră are deja mai multe contracte de colaborare cu firme din regiunea Braşovului, avem parteneri buni în acestă zonă şi dorim să extindem aceste colaborări dar şi să creem noi relaţii de bussines în domenii precum infrastructura.
Noua lege a parteneriatului public privat a fost adoptată aşa că suntem în căutare de noi proiecte comune cu municipalităţile”, a declarat ieri Makoto Kurahashi, general manager Mitsubishi.

George Scripcaru le-a prezentat oficialilor concernului japonez proiectul Centrului de Afaceri şi Transfer Tehnologic, proiectul Spitalului Regional şi Sala de Sport Multifuncţională pe care edilii braşoveni intenţionează să o construiască.
Primarul recunoaște că mobilitatea şi accesibilitatea sunt deficitare la Brașov.

Compania niponă activează la scară mondială şi în infrastructura de mediu, în domeniul energiei, metalurgie, construcţia de maşini industriale şi chiar industria chimică. Discuţiile vor continua pentru identificarea posibilităţii de colaborare cu partenerii braşoveni, în cadrul proiectului Băncii Mondiale de acordare de asistenţă administraţiilor locale.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.