Mitrea vrea sa-l haleasca pe Geoana

Mitrea vrea sa-l haleasca pe Geoana

0 91

S-a vazut ca lui Miron Mitrea fata i s-a innegrit si mustata i s-a albit dupa ce, in locul lui ca Vicepresedinte al Senatului, a fost numit Dan Voiculescu, de la PC.
O sursa anonima de la Evenimentul Zilei, care a intrat in posesia textului unei convorbiri telefonice a lui Miron Mitrea, dupa ce a luat plasa cu numirea, a facut cunoscuta opiniei publice aceasta convorbire, din care am spicuit cateva fraze mai interesante pentru a le aduce la cunostinta, fragmente legate de relatiile Mitrea – Geoana.
„Nu-l mai las, ba! Mi-am bagat coltii in gatul lui, pana nu-i rup beregata nu ma las! Mie imi pare rau ca l-am bagat pe Dan Voiculescu in treaba asta.Eu chiar n-am nicio treaba cu asta. Dar cu Geoana am. Cu Geoana am. Cu Geoana am probleme. Mi-am bagat dintii in beregata si nu-i mai scot. Asta e! (…) Ba, eu nu ma las, tu stii ca nu ma las. Ca le e frica. Le-am spus in sedinta. Ei ziceau sa ma retrag. Eu nu ma retrag, ma! Faceti voi smecherii si ma dati la o parte… (…)
Vineri, Miron Mitrea a vrut sa candideze la functia de vice la Senat, dar Geoana s-a opus, motivand ca functia apartine, prin protocol, conservatorilor. Pentru lamurirea situatiei, s-a trecut la vot, pentru respectarea protocolului sau pentru desfiintarea lui. Treizeci de voci au fost pentru continuarea acestei aliante, astfel ca Dan Voiculescu a fost desemnat pentru aceasta functie de vicepresedinte al Senatului.
Se pare ca vechile neintelegeri dintre Geoana si unii pesedisti mai cu greutate nu s-au stins nici acuma, dupa alegerile cu oarecare succes pentru PSD, neajungand cu totii unde si-audorit. De aceea Geoana ar trebui sa caute ceva compensator, mai ales in cazul lui Miron Mitrea, la origine neam de manivela, deci un lup periculos pentru miorita de Geoana intru asemenea politici.De aceea poate ar fi mai bine pentru el sa-si ia un concediu de boala si sa o intinda pe vreo insulita pierduta in Pacific, ca Mitrea e lup de uscat nu din cel marin si, pana sa-l gaseasca, uita. Altfel e greu de prevazut cum ii va sta cu beregata sfasiata.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.