Miting PD-L in Capitala

Miting PD-L in Capitala

0 58

Ieri, cateva mii de oameni – oaste de stransura, cum este obiceiul pedelist – au participat, in Capitala, la un miting electoral in cinstea resuscitarii lui Traian Basescu. Independentul candidat sustinut de PD-L le-a vorbit simpatizantilor mirosind a cavou politic despre nevoia Romaniei de a avea un guvern de dreapta format din PNL si PD-L. Traian Basescu nu a ratat ocazia de a-l ataca pe contracandidatul sau, Mircea Geoana, dar ºi pe fostul presedinte Ion Iliescu, pentru ca altceva nu mai are loc in scafarlia sa.
Oare Basescu vrea sa mai smulga o halca din PNL acuma, pe ultimii 20 de metri?
Alaturi de Traian Basescu, au participat lideri si sustinatori ai PD-L, dar si reprezentantiai societatii civile, din cate s-a putut observa.
„In cei cinci ani de mandat, ca presedinte al Romaniei, am fost adesea in fata alternativei concesii pentru liniste, concesii pentru a fi laudat pe televiziunile mogulilor. Nu le-am facut niciodata pentru ca singurul meu obiectiv a fost sa raman loial poporului roman, acelora care mi-au incredintat mandatul de presedinte al Romaniei”, a spus Basescu in fata adunarii.
Basescu a uitat sa spuna insa ca “romanasii sai” sunt doar vreo 25 – 30% din populatia tarii, pe mine, de pilda, ca sip e multi altii, un asemenea specimen nu ma poate reprezenta.
Candidatul la presedintie a mai spus ca un al doilea mandat nu va schimba nimic in comportamentul sau in ceea ce priveste compromisul.
„Niciun compromis nu este justificat atunci cand prin el creezi conditii unora sa fure bani din banii publici sau sa isi creasca averile pe spinarea romanilor. Astfel de compromisuri nu au nimic comun cu interesele romanilor, asa ca cei care va garanteaza liniste, sa nu credeti ca o obtin gratis. Linistea pe care o promite domnul Geoana este o liniste deja aranjata prin angajamentele facute fata de sustinatorii sai: Sorin Ovidiu Vantu, Dinu Patriciu, Voiculescu, Vanghelie, Hrebenciuc si Ion Iliescu”, a spus Basescu.
Candidatul sustinut de PD-L a mai declarat ca liniste a fost in timpul mandatului lui Ion Iliescu si „s-a vandut pe nimic PETROM-ul. ALRO Slatina, energie, distributii. Nimeni nu a auzit in mandatul meu de nicio privatizare frauduloasa, si acesta este motivul pentru care va spun ca linistea este cea pe care si-o doresc hotii. Nu o sa le dam liniste”.
Iar eu l-as completa pe Basel: “ca sa furam noi mai abitir”. Iar eventualele smenuri vor iesi ele la iveala, nici o grija!
„Geoana nu va reusi sa-si tina aliatii dincolo de data de 6 decembrie, pentru ca Romania are nevoie de un guvern de dreapta. PSD nu poate sa mai conduca destinele tarii. Avem nevoie de o alianta puternica de dreapta PD-L-PNL pe structura careia sa putem face ca reformele sa fie aplicate. Romania nu are nevoie de mentalitatea celor care gandesc ca Ion Iliescu. Niciodata cu mentalitatea lui Ion Iliescu nu o sa putem moderniza Romania”, a spus Traian Basescu.

Nu este oare cretin sobolanul Basescu, chitaind pe acelasi ton de saptamani intregi? Vedeti, daca Iliescu, la vremea sa, nu i-a luat maul? Ce naiba mai are Basescu si gasca cu “bunicuta”, ajunsa la o varsta venerabila? Sau umbrei lui Baiazid i s-a facut frica de batranul Mircea si ii tremura izmenele?
Doamne, da minte sanatoasa romanilor, macar maine, ca sa piara iarba rea din tara!

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.