Miting la Roma impotriva imigrantilor ilegali

Miting la Roma impotriva imigrantilor ilegali

0 208


Samabata seara, a avut loc la Roma o manifestatie la care au participat peste 500.000 de italieni, care au protestat impotriva politicii guvernamentale privind imigrantii ilegali. Mitingul a fost initiat de? Alianta Nationala din Italia, o formatiune italiana de dreapta, condusa de Gianfranco Fini .


Dupa cum au precizat organizatorii, manifestatia de sambata seara de la Roma nu a fost organizata impotriva romanilor, ci impotriva guvernului Romano Prodi si a politicii sale de imigratie.


Manifestanti italieni au cerut demisia lui Prodi, considerand ca situatia creata este determinata de masurile de clementa ale guvernului de la Roma.


La miting a participat si nepoata fostului dictator italian, Benito Mussolini, singura care a pronuntat numele Romaniei in cadrul acestui protest. Protestele antiguvernamentale vor continua in Italia si in zilele urmatoare.


Au fost prezenti la manifestatie ?si reprezentantii Asociatiei Romanilor din Italia, care au vrut sa le arate italienilor ca infractionalitatea in general si in particular criminalitatea ?nu sunt probleme ce tin de nationalitate.


?


Bianca Sorescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.