Mita in justitia covasneana

Mita in justitia covasneana

0 60

Alexandru Kiss, procuror sef al Secþiei Penale a Parchetului Tribunalului Covasna, a fost prins in flagrant vineri noaptea cand tocmai dadea mana cu o alta mana plina cu bancnote. Mana in care se aflau fosnitorii apartinea unei persoane cercetate intr-un dosar penal.
Iar banii au schimbat proprietarul.
In schimbul sumei de patru mii de lei, procurorul trebuia sa faca sa dispara din fisetul Parchetului si sa ajunga inapoi la invinuit mai multe obiecte socotite corpuri delicte, deci probe
Kiss a fost retinut pentru 24 de ore si cazat in arestul IPJ Brasov. Acuma urmeaza sa fie prezentat in fata Curtii de Apel Brasov – direct la acestia, fiind persoana publica – cu propunerea de arestare preventiva.
Alexandru Kiss are o vechime in magistratura de peste 24 de ani, detinea functia de procuror sef al Sectiei de Urmarire Penala a Parchetului de pe langa Tribunalul Covasna din iulie 2006, iar in ultimii trei ani nu fusese sancþionat disciplinar. In schimb, acuma o va lua temeinic pe cocoasa, daca se va dovedi ca si corbii isi mai scot ochii reciproc.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.