Miss Turism Romania a plecat in Malaezia

Miss Turism Romania a plecat in Malaezia

0 50

Brasoveanca Andrada Fliundra reprezinta Romania turistica in Malaezia. Andrada este detinatoarea titlului de Miss Turism Romania si isi va disputa titlul suprem cu 54 de alte frumuseti de pe glob. Inainte de plecare, Andrada a facut ultimele retusuri la salonul prietenului ei.
Andrada Fliundra a castigat titlul de miss Turism Romania si va reprezenta tara noastra in aceasta calitate. Tanara din Ghimbav a plecat luni dimineata spre indepartata Malaezie, tara insulara situata in sud-estul Asiei, in apropiere de Ecuator. Ultimele pregatiri inaintea plecarii le-a facut la Brasov, in salonul prietenului ei,
Ciprian Vaida. Aici vin si alte brasovence care au castigat titluri de miss Romania, dar si alte fete frumoase, premiate la diverse concursuri. Ciprian s-a specializat in Anglia si fetele il considera cel mai talentat in domeniu din Brasov. In plus, tinerele se simt la salonul lui Ciprian ca acasa.
Daca in Romania este iarna, Andrada se va bucura de vara eterna din Malaezia, unde a plecat hotarata sa promoveze cat mai bine turismul romanesc. Concursul poate fi urmarit pe miss turism romania, pagina oficiala de pe facebook.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.