Miron Mitrea trimis la Tribunal

Miron Mitrea trimis la Tribunal

0 169

Miron Mitrea este primul ocupant al Scaunului cu Nr. 1, din Ministerul Transporturilor, care a apare in instanta in jenanta stare de inculpat. Procurorii DNA au decis, joi, trimiterea in judecata a fostului ministru al Transporturilor, social-democratul Miron Mitrea, informeaza un comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie. Miron Mitrea este acuzat de luare de mita, instigare la fals material in inscrisuri oficiale, in legatura directa cu infractiunea de coruptie si uz de fals.
Miron Mitrea a fost trimis in judecata alaturi de Irina Jianu, fost inspector de stat sef adjunct la Inspectoratul de Stat in Constructii.
Irina Jianu este acuzata de dare de mita, in forma continuata, folosirea, cu rea-credinta, a bunurilor societatilor comerciale intr-un scop contrar intereselor acestora, in forma continuata, in legatura directa cu infractiunea de coruptie.
Alte acuzatii care i se aduc Irinei Jianu sunt fals intelectual, astfel cum este reglementat in Legea contabilitatii, in forma continuata si in forma participatiei improprii, in legatura directa cu infractiunea de coruptie, fals in inscrisuri sub semnatura privata, in forma continuata si in forma participatiei improprii, in legatura directa cu infractiunea de coruptie, folosirea, cu rea-credinta, a bunurilor societatilor comerciale intr-un scop contrar intereselor acestora, in forma continuata, fals intelectual, in forma continuata si in forma participatiei improprii si fals in inscrisuri sub semnatura privata, in forma continuata

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.