Mircea Rednic: Nu vom intra timorati pe teren

Mircea Rednic: Nu vom intra timorati pe teren

0 113

Mircea Rednic tehnicianul formatiei Dinamo Bucuresti, a declarat, marti in conferinta de presa de dinaintea antrenamentului oficial de pe stadionul Da Luz, ca Benfica Lisabona este favorita in intalnirea cu Dinamo, din prima mansa a 16-imilor Cupei UEFA, dar ca jucatorii sai isi doresc mult o calificare in faza urmatoare a competitiei si nu vor intra pe teren timorati.

„Am avut posibilitatea sa vad Benfica la trei meciuri pe viu si am vazut ca au schimbat sistemul de joc de la 4-3-3 la 4-4-2, odata cu revenirea lui Rui Costa. Benfica este favorita in intalnirea de miercuri, datorita experientei jucatorilor in competitiile europene. Noi avem jucatori tineri, in formare, am preluat echipa acum sase luni, dar cu toate astea avem sansele noastre, pentru care ne vom bate. Ne dorim mult o calificare, ceea ce ar insemna o mare performanta pentru noi”, a afirmat Mircea Rednic.

Dinamo a efectuat, marti seara, antrenamentul oficial inaintea meciului cu Benfica Lisabona, programat miercuri, la ora 22:00, in prima mansa a 16-imilor Cupei UEFA. Returul se va disputa in 22 februarie, la Bucuresti.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.