Mircea Lucescu: Romania a pierdut un antrenor exeptional

Mircea Lucescu: Romania a pierdut un antrenor exeptional

0 77

Mircea Lucescu si Victor Piturca se contreaza referitor la locul ocupat de prima reprezentativa de foftbal a Romaniei, care in acest momenti se afla pe locul 57 în lume. Actualul tehnician al nationalei il acuza pe fostul selectioner, Razvan Lucescu, afirmand ca din cauza lui Romania se afla pe aceasta pozitie rusinoasa in lume..

In schimb Mircea Lucescu, il felicita pe fiul sau Razvan pentru faptul ca a renuntat la echipa nationala si spune ca Romania a pierdut un antrenor extraordinar.. Mai departe tehnicianul ucrainienilor de la Sahtior Donetk,il acuza pe Piturca, sustinand ca isi cauta alibiuri.

 "Nu ma deranjeaza in niciun fel, dar am impresia ca toata lumea isi creaza niste alibiuri. Iar ceea ce a facut Răzvan (n.r. – la nationala) a facut foarte bine, daca era lasat sa faca asa cum trebuie. A facut bine cand dupa doua victorii consecutive a lasat pe toata lumea si a plecat. Era momentul sa plece si este un raspuns al modului in care ei au gandit. Ei au pierdut un antrenor extraordinar", a declarat Mircea Lucescu.

Cristinel Stavaru

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.