Mircea I. Quintus: USL – Constructia unor lideri tineri!

Mircea I. Quintus:
USL – Constructia unor lideri tineri!

0 99

Presedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, a declarat vineri, la Braila, pentru AGERPRES, ca realizarea USL a fost posibila pentru ca fruntea celor trei partide care compun aceasta alianta, PNL, PSD si PC, se afla lideri tineri.
“Intelegerea aceasta a fost posibila, pentru ca in fruntea celor trei partide sunt lideri tineri, animati de mai putine interese personale si mai indreptati spre propriile lor partide. USL nu este o injghebare de moment, de azi pe maine. Deja proiectele sunt spre anul 2020, un an foarte indepartat pentru mine, dar care este de atins in aceasta conjunctura. Peste tot liderii tineri incearca sa se desprinda de niste mentalitati, care s-au perpetuat, din nefericire, de la o generatie la alta”, a declarat Quintus.
Liderul PNL a apreciat faptul ca si la Braila organizatia judeteana a PNL este condusa tot de un tanar si a precizat ca, inca din momentul in care se afla la conducerea PNL si-a dat seama ca partidul are nevoie de oameni tineri, de aceea a pornit o campanie de intinerire a formatiunii.

In ceea ce priveste constructia USL, Quintus a spus ca ea a fost gandita intr-un moment in care tara avea nevoie de ea si ca ea trebuie inteleasa ca o combinatie necesara, nu una imorala.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.