Mircea Geoana si greselile de campanie

Mircea Geoana si greselile de campanie

0 56

Liderul PSD Mircea Geoana a indicat vineri seara, printre greselile care au influentat campania electorala, iesirile publice ale oamenilor de afaceri Sorin Ovidiu Vantu si Dinu Patriciu, despre care a spus ca au avut „un ego imens de a se etala la televizor” si a arata „cat de mari si de importanti sunt”.

La capitolul greseli Geoana trece intalnirea cu Vintu „care a cauzat cel mai multe deranj” de dinainte de dezbatere. Insa nu crede ca a gresit semnarea documentului la Timisoara. ” Nu regret momentul Timisoara. A fost o provocare din partea unor mercenari din PD-L, din pacate televiziunile au intrat in jocul de a prezenta 50 de zurbagii fata de 3.000 de manifestanti pasnici ai nostri care au venit la un miting electoral”, a precizat Geoana care crede ca „egoul imens al asa numitilor moguli care se etaleaza la televizor pentru a confirma sau infirma anumite lucruri a fost o mare greseala, dar daca eu i-as fi controlat le-as fi spus: Mai copii, Vintu si Patriciu stati pe acasa, mai domol”.

„Faptul ca ego-ul imens ale acestor asa-zis moguli, pana la urma oameni de afaceri care, pana una alta, sunt pe piata publica din Romania, sa se etaleze la televizor, sa-si ia interviuri de la Snagov sau sa intre pe telefon sa confirme sau sa infirme, din punctul meu de vedere a fost o mare greseala”, a spus Geoana care a admis ca trebuia sa aiba o confruntare cu Basescu inainte de turul al doilea.

Geoana a spus ca nu crede in teroria lui Viorel Hrebenciuc cu flacara violeta, dar afirma cu siguranta ca „domnul Basescu crede si e un lucru cert”. „Hrebenciuc crede in bioenergie, in elemente astrale care influenteaza anumite lucruri”, a adaugat Geoana.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.