Mircea Geoana, obiect de consens politic

Mircea Geoana, obiect de consens politic

0 196

Din nefericire pentru el, datorita etichetelor repetate puse de toti presedintii post-dembristi ai tarii (nu-l luam in calcul si pe Vacaroiu care si-a petrecut doar o luna la Cotroceni), Geoana tinde sa devina, mai mult sau mai putin meritat, un etalon de prostie politica. Dupa ce Iliescu l-a catalogat drept prostanac iar Basescu a fost de parare ca Iliescu a fost bland in exprimare, a venit randul lui Emil Constantinescu sa-si spuna pararea:


„Problema creata de motiunea de cenzura a PSD ne arata ca ceea ce consideram ticalosie este, de multe ori, simpla prostie. (…) Pentru ca pare initiativa unui personaj care gandeste cu doua jumatati de creier care nu comunica intre ele: o jumatate care gandeste in traditia romaneasca si alta in traditia americana. (…) Ma refer la Mircea Geoana…”


Poate ar fi demn de luat in calcul ca Mircea Geoana este un bun mediator politic: a reusit performanta sa-I aduca la un numitor comun de Iliescu, Basescu si Constantinescu! Fac pariu ca Hrebe moare de invidie!

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.