Mircea Geoana, musca de la dosul politicii

Mircea Geoana, musca de la dosul politicii

0 131


Daca sefuletul de partid Mircea Geoana n-ar fi bazait atat de mult pe la partile dorsale ale politicii ar fi ramas ca ?Iliescu a avut dreptate. Vorba ceea, de unde nu-i nici Dumnezeu nu cere! Dar Mircea Geoana a zumzait neincetat ?iar faptul ca pliciul colegilor de partid nu l-a atins in plin i-a creat iluzia ca el chiar conduce un partid si chiar are ceva de spus. In realitate, Geoana nu a ratat nicio ocazie de a demonstra ca Iliescu a fost light in exprimare.


Ultima declaratie a liderului (vorba-vine) social democrat este atat de stupida incat ma gandesc daca inainte de a fi numiti in fruntea unui partid, politicienii n-ar trebuie sa completeze si un test pentru determinarea IQ-ului. Sub o anumita limita nu se cade, e chiar periculos, presedintele mai ca era sa moara de ras cand personajul s-a nuntat ca posibil premier!


Acum, pentru a-si desavarsi sumedenia de dracii debitate, Mircea Geoana anunta pompos ca nu exclude depunerea mandatului echipei de conducere, in cazul in care promisiunile fata de PSD si electorat vor fi incalcate.


Daca n-ar fi adus vorba, nici macar nu sesizam paradoxul. Pai ce promisiuni sa incalce Geoana fata de electorat? Electoratul nu l-a votat pe Geoana, a votat un partid care nici macar nu-l avea la carma si procentul obtinut nu s-a datorat defel faptului ca Geoana urma sa fie premier! Cat despre promisiunile fata de partid, ma chinui degeaba sa-mi amintesc ceva, cu toate ca in ziua Congresului PSD n-am facut altceva decat sa urmaresc toate transmisiunile de la eveniment. Ca o fi recitat ceva cu reformarea partidului se prea poate dar de promis nu cred sa fi promis ceva. De un` sa-i vina lui prin minte vreo promisiune? Oare chiar e capabil sa promita ceva inteligent, pentru care sa-l sanctionezi daca nu se tine de cuvant? Maybe, vorba americanului.


Cat despre “nu exclude posibilitatea” iar mi se pare usor fortata nota! Pai cand vezi ca partidul s-a dus naibii, ca zace la pat, galbejit si slabit, tinut in viata doar de optiunea nostalgicilor dupa epoca Iliescu si de cei care au vrut si n-au apucat sa-l vada pe Nastase presedinte, ce posibilitate sa excluzi? Demisia si la gara! Sau la aeroport, America e mare si nu se baga de seama unul in plus!

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.