Mircea Geoana demisioneaza, dar dupa ce nu mai are de unde!

Mircea Geoana demisioneaza, dar dupa ce nu mai are de unde!

0 111

Europarlamentarele n-au fost o lectie pentru Mircea Geoana. Dimpotriva el pare ca se considera pe directia cea buna (poate chiar este, cine stie ce sarcini a primit!!!) Oricare altul al fi fost oparit de rezultate, dar Geoana s-a declarat atunci multumit.


Multi dintre colegi ii cer demisia sau asteapta Consiliul National in speranta ca scapa de cocorul din fruntea stolului. Dar ti-ai gasit! El a declarat la BBC ca va demisiona din fruntea partidului daca pierde alegerile locale si parlamentare. Pai in aceste conditii nu mai are din ce sa-si dea demisia!


Si ca sa-si dezvaluie pe deplin priceperea Mircea Geoana recunoaste ca negocierile pe care le poarta sunt demne de bancurile cu Radio Erevan: „A existat o discutie scurta cu premierul Tariceanu, dar e ca in bancurile cu Radio Erevan: nu a fost la data anuntata de presa si nici pe tema unei posibile intrari la guvernare”, a declarat Geoana.


In continuare presedintele PSD spune ca i-a prezentat lui Tariceanu amendamentele la buget; recunoaste insa ca a fost insotit? la discutie de colegi mai priceputi. Eh, daca nema putirinta geaba chichirez galceava!

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.