Mircea Geoana acuza mari fraudari

Mircea Geoana acuza mari fraudari

0 65

Candidatul PSD la presedintie, Mircea Geoana, a declarat recent ca detine probe care atesta pregatirea unei fraudari masive a alegerilor, el acuzand in acest sens PD-L ca a primit o donatie de un miliard de lei de la Uzina mecanica de reparatii Rovinari. Bineinteles ca lei vechi, ceea ce totusi ar insemna 100.000 lei
“Sunt absolut convins si avem probe in acest moment ca se pregateste o fraudare masiva a alegerilor“, a declarat Geoana.
Solicitat sa prezinte probele la care se refera, liderul PSD a spus:
“Ma uitam cum compania din judetul Gorj, Uzina mecanica de reparatii Rovinari, din Gorj, a donat PD-L un miliard de lei. O firma de stat doneaza unui partid politic un miliard de lei in conditiile in care cei 500 de angajati de la Rovinari au maxim 9 milioane de lei vechi. Companiile din Gorj ale lui Manþog, ale lui Videanu si gasca de acolo au platit 134 de autocare pentru mitingul de la Craiova din 8 noiembrie“, a adaugat Geoana.
“Ma astept la orice. Un sfarsit de regim Basescu si un regim in agonie este capabil sa faca orice“, a mai precizat Geoana.

Sunt de acord ca vor exista fraude, mai ales din partea PD-L, caci ii stiti moaca lui Basescu si ochii vicleni ai lui Berceanu, ca sa nu vorbim de tupeul imputit al madamei Udrea etc. In plus exista disperarea lor ca, in caz de pierdere a alegerilor, ar avea de platit din greu.
Dar ma mai intreb: daca Geoana stie atat de multe si are atatea dovezi irefutabile, de ce nu le prezinta vreunui Parchet? Ar deveni mult mai credibil.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.