MIRCEA DUSA NU-SI unfla nici …MACAR GUSA !!

MIRCEA DUSA NU-SI unfla nici …MACAR GUSA !!

0 771

Mircea Dușa,blajinul ministru de razboi al Romaniei, de loc din jud.HARGHITA , parca a si fost primar la TOPLITA, a declarat sămbătă la INTALNIREA ORGANIZATIILOR ROMANILOR DIN COVASNA-HARGITA-MURES că organizațiile care îi reprezintă pe etnicii maghiari trebuie să înțeleagă disputele care se referă la autonomie, nu își au locul.CORECT SPUS! Dar  ministrul Apărării Naționale nu s-a revoltat ca in Secuime , acolo zilnic se incalca flagrant Constitutia ! ,miorlaindu-se că într-un stat democratic o minoritate nu respecta legile țării. Domnul Mircea Blajinul noua chiar ne place,nu numai maghiarilor!
Suntem chiar ingrijorati: am auzit ca ca dupa cel de al 123-lea avertisment sever adresat UDMR su liderilor revizionisti , cativa au inceput, pardon, sa faca in pantaloni de frica: Ia auziti ce sever li se adreseaza liderilor maghiari – cunoscuti iredentisti, sovini si revizionisti notorii pe care ii mangaid pe cap acest Neica Mamaliga:Forumul Civic al Românilor din Covasna, Harghita şi Mureş
Cred că ar trebui să înțeleagă și organizațiile care îi reprezintă pe etnicii maghiari, care sunt oameni modești și oameni la fel de echilibrați ca și noi, dar cei care îi reprezintă trebuie să înțeleagă că o dispută continuă și a pune continuu paie pe foc, nu este benefic. Și, până la urmă, așa e într-un stat democratic, o minoritate trebuie să respecte Constituția și legile țării în care trăiesc. Dispute care se referă la autonomia teritorială nu își au locul și Constituția României este una foarte clară și chiar din articolul 1 consfințește suveranitatea statului”, a afirmat Mircea Dușa, citat de Agerpres, la întâlnirea reprezentanților românilor din Harghita, care a avut loc la Izvoru Mureșului.
El a susținut că, atunci când dobândesc demnități publice, reprezentanții etnicilor maghiari jură să respecte Constituția și legile țării, iar după aceea acțiunile lor sunt în contradicție cu ceea ce au jurat. Mircea Dușa le-a mai recomandat acestora „să nu mai învrăjbească cetățenii pe care îi reprezintă împotriva cetățenilor majoritari”.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.