MIRCEA DINESCU, GROPARUL CNSAS!

MIRCEA DINESCU,
GROPARUL CNSAS!

0 85


??????????? Cel ce se crede „eroul Revolutiei” sau, cum ii mai place sa se autointituleze, „vestitorul timpurilor noi”, ei bine, tocmai el, Mircea Dinescu, a fost principalul artizan al compromiterii CNSAS si impingerea definitiva in derizoriu a acestei false instante morale. Desigur, l-a secundat cu strasnicie si Ticu Dumitrescu, ei doi fiind ciudatii purtatori de zvonuri sau chiar de „sentinte”, speculand frecvent adevarari trunchiate de prin dosarele cautate anume pentru asta.


??????????? In primul rand, un Consiliu al adevarului, compus din 11 persoane, nominalizate acolo pe criterii pur politice, de catre partide cu interese dintre cele mai divergente, nu are cum fi in vecii vecilor o „instanta morala” care sa dea verdicte, fara a arata banuitilor, „documentele incriminatoare”.


??????????? De ce l-am pus pe Mircea Dinescu in capul listei de gropari? Pentru ca ar trebui sa fie intre cei din urma care sa dea din gura pe micile ecrane. Corect ar fi fost, cum i-a cerut scriitorul Cezar Ivanescu, sa faca public si propriul dosar. Dar vedeti d-voastra, ca si in cazul presedintilor Iliescu, Constantinescu si Basescu, nici dosarul lui nu mai exista! Pentru ca si el a ajuns, intr-o anumita conjunctura, presedinte… Adevarat, al Uniunii Scriitorilor, care apoi nu mai stiau cum sa-l convinga „sa faca pasi”…


??????????? Cum mai putini stiu, marele dizident nu a reusit sa-si faca o facultate decat la… Academia Stefan Gheorghiu, cunoscuta scoala de activisti, unde nu intra chiar oricine… Apoi, dupa incheierea „studiilor”, si-a efectuat stagiul militar, ca viitor ofiter de rezerva, ei bine, unde credeti, la trupele de securitate!!!


??????????? Ajuns intre cei 11 „judecatori” de la CNSAS, gratie nominalizarii sale de catre „colegul de revolutie” Petre Roman, a cotrobait dupa pofta inimii exact dupa dosarele persoanelor pe care vroia sa se razbune. Asa a patit si scriitorul Cezar Ivanescu, care de aproape trei ani solicita insistent sa-si vada propriul dosar si nu reuseste nici acum. Dinescu a avut insa grija ca de pe treptele CNSAS-ului sa… scape, daca nu acuzatii, atunci diverse zvonuri ce s-au dovedit, ca si in alte cazuri, mult mai nocive decat adevarul!


??????????? Deci, inainte de a suspina de grija celor 260 de persoane (angajati ai CNSAS, fara cei 11 cu rang de ministri adjuncti!), duetul Mircea Dinescu-Ticu Dumitrescu ar trebui sa rosteasca public alte „dezvaluiri”. Astfel, de-a lungul celor opt ani de existenta aproape sterila a acestei ciudate struto-camile antisecuriste, acolo s-au oploshit tot felul de tinerei cu pile, filologi, juristi, ingineri ori absolventi ai Facultatii de Istorie, acum cu pretentii de istorici. Dintre acestia, 46 s-au casatorit intre ei, mai mult de o treime au facut credite in banci, dovada ca salariul (nu tocmai de… mizerie) le-a permis acest lucru!


??????????? Altii sunt banuiti de scurgeri de informatii sau de mistificare a acestora, un adevarat viespar de interese, ce se suspecteaza unii pe altii ca ar fi manipulati! Oare de cine? Unii arata spre partidele politice, altii spre „servicii”, sau spre Cotroceni ori Palatul Victoria.


??????????? Poate asa se explica de ce dezagreabila „anticomunista” Mona Musca, careia i s-a scos nea?teptat angajamentul de informator, a fost catalogata ca ar fi facut politie politica, iar Cristian Radulescu ori Gyorgy Frunda, fost candidat la presedintie (!!!), cu dosare „beton” de informatori, sunt in continuare chiar persoane de vaza in Parlament (seful de grup parlamentar al PD nu are doar angajament de turnator, dar i s-au gasit si chitantele pentru cei 30 de arginti…).


??????????? Stupiditatea amenintarilor cu greva foamei (!!), lansata de catre salariatii de la CNSAS, este chiar ridicola. De unde pana unde, niste baieti sau niste fatuce care rasfoiesc de 7-8 ani diverse dosare (cu tot felul de „istorioare”, scrise pe vremuri de niste trogloditi lipsiti de caracter) au dreptul sa se autointituleze acum „istorici”? Ba chiar se simt atat de „nedreptatiti”, incat acesti investigatori (exista si un departament de investigatii!) sunt gata sa se adreseze la CEDO, pentru ca, vezi Doamne, li s-au incalcat drepturile omului.


??????????? Alo, treziti-va! Sunteti simpli functionari publici, platiti din banii contribuabililor pentru a verifica niste „rapoarte” de politie politica, intocmite in urma delatiunilor unor informatori mizerabili.


Sa fie asta istorie?


N.Iorga, Gh.Bratianu sau V.Parvan se pot rasuci in mormant de tristete…


?


???????????


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.