Mircea Basescu, nasul unei nepoate de interlop

Mircea Basescu, nasul unei nepoate de interlop

0 115

Fratele presedintelui Traian Basescu, Mircea Basescu, cel despre care s-a scris o gramada mai acum cateva luni, cand cu traficul de arme si alte daraveri din astea necurate, este naºul de botez al nepoatei din partea fiicei interlopului Anghel Sandu, zis Bercea Mondialu’.
Ceremonia religioasa a fost sustinuta de un sobor de preoti la Constanta, unde locuieste nasul, adica Mircea Basescu, intr-o bisericuta si cu doar vreo 40 de invitati la ceremonie. Petrecerea a fost si ea una restransa.
Fiica lui Bercea Mondialu’, Formatia (da, asa o cheama, si nu-mi pot imagina cat de beat a fost tiganul cand si-a botezat astfel fata), in varsta de 17 ani, a spus ca a aflat cine va fi nasul feþitei sale in urma cu putin timp.
La randul sau, Mircea Basescu a spus ca a luat decizia de a o boteza pe fetita in urma cu o saptamana.
Bercea Mondialu’, presedintele romilor din Romania, investit in functie chiar de regele Cioaba (sunt si tiganii morti dupa titluri!), este unul dintre cei mai cunoscuti interlopi din judetul Olt. A fost implicat in mai multe lupte intre gruparile interlope, insa de fiecare data a iesit basma curata. Se pare ca procurorilor le bataie oasele numai cand ii aud numele, ca san u punem la socoteala prezenta sa fizica. Astfel, ca o pilda, in urma cu cativa ani interlopul a fost cercetat pentru evaziune fiscala. In ciuda dosarului amanuntit realizat de Finantele Publice, procurorii nu s-au lasat convinsi si nu au inceput urmarirea penala.

Ce este curios la toata aceasta incuscrire sau cum s-o fi numind e faptul ca si Mondialu’, si Mircea Basescu sustin ca nu se cunosteau pana cu o saptamana inainte si s-au intalnit intamplator la o statie de benzina, unde Bercea s-ar fi dus la Mircea si l-ar fi intrebat direct daca vrea sa fie nas. Iar Mirciulica a acceptat pe data. Mai, sa fie!
Nu spune nimeni sa nu crestinezi prin botez un suflet de copil, dar iata, si de data aceasta se dovedeste nivelul la care poate urca familia Basescu, fara sa mai vorbim de proverbul: spune-mi cu cine te insotesti, ca sa-ti spun cine esti.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.