MINTEA ROMANULUI …dupa 20 de ani!

MINTEA ROMANULUI …dupa 20 de ani!

0 90
Primarul sectorului 3, Robert Negoiţă, care candidează la un mandat de vicepreÅŸedinte PSD pe regiunea BucureÅŸti-Ilfov, a declarat vineri că reuniunea social-democraÅ£ilor de la Sala Palatului seamănă cu congresele Partidului Comunist: "La începutul acestui Congres, când se cânta Imnul de stat, mă uitam în sală ÅŸi mi-am amintit de alte congrese – congresele pe care care le priveam la televizor, când eram tânăr, eram încă minor – congresele Partidului Comunist.
Åži mă gândeam cât de mult seamănă… Nu vreau ca cineva să interpreteze ÅŸi nu-mi este frică să fac comparaÅ£ii între ce suntem noi astăzi ÅŸi ce era în trecut . Mai ales din perspectiva faptului că avem foarte multe lucruri de învăţat. Ce avem nevoie astăzi ÅŸi ce făceau comuniÅŸtii pe vremuri ? Oare avem nevoie de locuri de muncă, avem nevoie de industrie performantă, avem nevoie de o agricultură dezvoltată, avem nevoie de locuinÅ£e ?
Avem nevoie! Asta au vrut comuniÅŸtii, avem de învăţat de la ei. Să nu repetăm greÅŸelile lor, dar ce au făcut ei bun , haideÅ£i să învăţăm de la ei. Să nu ne fie jenă, să spunem: vrem să facem asta, asta ÅŸi asta", a declarat Robert Negoiţă.
 
P.S.
Asa este: In ultimii ani Ceausescu scosese automobilele Mercedes din protocol…Toti marii sefi, de la prim-secretar in sus, inclusiv marele conducator, era ordin, mergeau numai cu Dacia 2000!
De circa o luna Victor Ponta se deplseaza si el cu o romaneasca: Dacia Duster 4×4!
Doar SPP-istii au ramas la aceeasi marca, BMW (septar…). Si restul sefilor… tot cu alea vechi!
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.