Minorii, sexul si corectia

Minorii, sexul si corectia

0 72O completare a unor dispozitii din Codul Penal este ceruta Guvernului, ca sa stopeze ce nu poate fi stopat nici de Dumnezeu.


Este vorba de interzicerea si sanctionarea actelor sexuale intre tineri sub 18 ani.


Proiectul a fost initiat si inregistrat la Senat de deputatul Nicolae Paun, din partea Partidei Rromilor.


Proiectul vrea ca acei tineri prinsi asupra faptului sa fie internati in centre de reeducare – unde, intre noi fie vorba, invata tone de reeducare – pana la un an.


Asta in caz ca minorul a intretinut relatia sexuala tot cu un minor, se intelege ca de sex diferit.Iar daca parintii le tin lumanarea in speranta unei casatorii spre obtinerea de avantaje materiale, acestia sa sufere o pedeapsa privativa de libertate intre 1-3 ani sau amenda.


Nu se spune nimic de cazul in care un minor are acea relatie cu o majora, asa cum mi s-a intamplat mie cu ani in urma. Atunci ce se intampla?


Crede oare deputatul Paun ca asa rezolva anormalitatile din unele medii ?tiganesti? De unde a smuls pana cu care a asternut aceasta idee?


Sunt de acord ca este cam prematura traba facuta pana in 14 – 15 ani, dar, in actuala conjunctura – dezvoltarea mult mai precoce a copiilor in zilele noastre? fata de acum 30-40 de ani – nu vad cum pot fi impiedicati tinerii de la acte cauzate de diferite incendii din trup si suflet. Iar pedepsele sunt stupide si negandite.


Moralistii ma vor condamna, dar cei cu gandire logica si spirit de observatie nu.


Iar domnul Paun ar face mult mai bine daca ar convinge pe coetnicii dumisale sa se incadreze in legile tarii in care traiesc, incluzand aici si logodnele si casatoriile precoce – 8, 10, 12 ani – caci ele reglementeaza si aceasta problema.


?


Dan Bota ??


COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.