Ministrul Korodi se face rau

Ministrul Korodi se face rau

0 76

Ministrul Mediului se face rau spre binele nostru si al naturii care ne inconjoara.
Astfel, el a cerut sprijinul Politiei in depistarea si amendarea acelor turisti care, in minivacanta de 1Mai, se duc la iarba verde, fac focuri si gratare si mese “ca in natura”, uitand apoi sa-si stranga gunoaiele/deseurile si sa stinga bine focurile. Se stie ca tot mai multii amatori de iesiri la iarba verde – tot mai multi datorita sporirii parcului auto particular, in plus si tot mai inradacinatei (ca o buruiana) impresii ca in democratie poti fi nesimtit – isi lasa, la locurile de popas, ambalajele in care si-au adus de mancare si de baut, aceste locuri aratand la terminarea zilei ca o halda de gunoi organizata ad-hoc si bantuita de vanturi.
Iar acest lucru dauneaza nu numai esteticului, ci si/mai ales naturii in mersul ei.
De aceea ministrul Korodi a hotarat ca cei prinsi ca nu si-au strans resturile spre a le depune in locurile special amenajate, sa fie amendati cu sume intre 200 si 2.000 lei/persoane fizice si 10.000 si 20.000 lei/persoane juridice.
Se pare ca, in context global si la indemnul ecologistilor, si Romania a inceput sa aiba mai mare grija de viitorul mediului inconjurator, ceea ce nu poate fi decat demn de lauda.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.