Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, cel mai „infectat” membru al Gvernului OrBan!

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, cel mai „infectat” membru al Gvernului OrBan!

1 66

Camera Deputaţilor a aprobat, miercuri, moţiunea simplă depusă de PSD împotriva ministrului de Finanţe Florin Cîţu cu 166 de voturi ”pentru”, 94 „împotrivă” şi 28 de abțineri.
Moţiunea simplă, intitulată „Virusul Cîţu a infectat economia naţională”, a fost dezbătută în şedinţa de luni și a fost votată miercuri.
Deși inițiatorii cer demiterea ministrului, moțiunea nu poate avea efecte juridice și nu obligă guvernul să țină cont de rezultatul votului.

„Mai nociv decât efectele pandemiei, mai contagios decât coronavirusul şi mai letal decât maladia COVID-19, ‘Virusul Cîţu’ a distrus aproape complet economia naţională. După aproape două luni de stare de urgenţă, după nenumărate bâlbe, amânări şi rectificări de acte normative, ministrul Finanţelor, Florin Vasile Cîţu, s-a dovedit incapabil să vină cu măsuri de sprijin eficiente pentru economie.
Sondajele de opinie arată că 70% din populaţie consideră că România ar fi putut evita efectele negative din economie, produse de pandemia de coronavirus, dacă Ministerul Finanţelor ar fi luat din timp măsuri eficiente pentru sprijinirea agenţilor economici. Mai simplu spus – 70% dintre români consideră că ministrul Cîţu este un dezastru pentru economie!
Ce blestem pe această ţară ca, în cele mai grele momente, economia ei să fie condusă de cel mai dezastruos ministru al Finanţelor din istoria României”, se precizează în textul moţiunii simple.
Social-democraţii au susţinut că în cele 6 luni de guvernare şi în cele peste 50 de zile de la instituirea stării de urgenţă nu s-a luat nicio măsură pentru „evitarea dezastrului”.
Ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, a declarat, la şedinţa de plen, de luni că semnatarii moţiunii sunt „criminali”, susţinând că aceştia „s-au folosit de acest virus nenorocit pentru a-şi promova moţiunea şi agenda politică”.

COMENTARII

  1. Cîţu este un IMBECIL GALBEN din CIUMA GALBENA si agent britanic fiindca britanicii l-au impus, ca mare specialist, bancii nationale din Noua Zeelanda care este o fosta colonie britanica ce si-a castigat „independenta” doar pe hirtie precum Canada si Australia.

    Cîţu este VIRUSUL IMBECILITATII GALBENE !!!
    Izolati-va de VIRUSUL Cîţu !!!!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.