Ministrul Educatiei, confruntat cu intrebari delicate: Cum arata o fata intre picioare?...

Ministrul Educatiei, confruntat cu intrebari delicate: Cum arata o fata intre picioare? Ce e blow-jobul?

1 169


Ministrul Educației, Sorin-Mihai Cîmpeanu, se vede interpelat din propriul partid în legătură cu chestiuni considerate scandaloase ținînd de educarea sexuală a copiilor și apărute într-o carte a unei edituri apropiate de minister.
Deputata PSD Alexandra Huțu îi cere, astfel, lui Cîmpeanu să dea explicații despre felul cum se implică Ministerul Educației în evaluarea conținutului cărților adresate copiilor cu privire la educația sexuală.
Concret, Huțu prezintă cazul volumului „99 de întrebări și răspunsuri doar pentru băieți” apărut la editura Niculescu, unul dintre cei mai importanți parteneri ai ministerului, ale cărei titluri de capitole nu ar trece de CNA dacă ar fi prezentate la TV.
Pentru a înțelege mai exact despre ce conținut este vorba vă prezint câteva dintre titlurile din cuprinsul cărții:
• „Cum arată o fată între picioare?”
• „După masturbare, ce fac cu sperma?”
• „Sentimentele gay se țin secret sau se arată public?”
• „Ce este un blowjob?”
• „Ce este sexul anal?”
• „De ce anumitor bărbați le plac copiii?”
• „Cu ce se ocupă prostituatele?”
• „Îmi fac rău filmele porno?”

Cărți și Praf de Stele: Recenzie 99 de întrebări & răspunsuri doar pentru  băieţi de Sabine Thor-Wiedemann

(…) Faptul că astfel de cărți se comercializează fără niciun fel de avertisment și fără niciun fel de restricții privind vârsta persoanei care o cumpără, sub aparența unei validări din partea autorităților din domeniul educației (cum e în cazul de față aparenta validare a cărții prin faptul că este publicată de unul dintre principalii partenerii ai Ministerului Educației în privința editării manualelor pentru copii), poate avea un efect total opus scopului vizat, promovând activitatea sexuală prematură și generând confuzie în privința identității sexuale sau asupra unor comportamente sexuale” avertizează deputata într-o interpelare parlamentară.
În consecință, Huțu cere explicații legate de modul în care Ministerul Educației acționează pentru împiedicarea promovării anumitor comportamente sexuale, prin astfel de texte educaționale, care pot afecta în mod dramatic dezvoltarea sexuală a copiilor și adolescenților. (B.I.)

Sursa: inpolitics. ro

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.