Ministerul Turismului spre un nou abuz

Ministerul Turismului spre un nou abuz

0 161

De la Turism a fost lansata o cerere mai putin obisnuta firmelor de publicitate: sa-i puna la dispozitie, gratuit, panouri de publicitate outdoor. Mai mira pe cineva lipsa de respect pentru zona privata cand pentru Cotrocerni s-a ales intre doi comunisti pe cel mai inrait?
Ministerul Turismului a lansat vineri un anunt catre societatile de publicitate outdoor, prin care solicita sprijin pentru viitoarea campanie de promovare a turismului intern, „Turist in Romania”. Institutia roaga aceste companii sa-i puna la dispozitie, gtatuit, panourile pe care le au disponibile in perioada 10 iulie – 31 august, informeaza un comunicat al ministerului.
„Societatile de acest gen sunt rugate sa puna la dispozitia ministerului, in mod gratuit, panourile publicitare de tip outdoor pe care le au disponibile in perioada 10 iulie – 31 august 2009”, precizeaza comunicatul citat.
„Campania „Turist in Romania” a Ministerului Turismului are ca obiectiv promovarea destinatiilor romanesti pe plan intern, in scopul de a constientiza consumatorii de produse turistice cu privire la atractiile pe care Romania le ofera si pentru a determina cat mai multi romani sa isi petreaca vacantele in tara”, se mai arata in comunicat.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.