Ministerul Mediului recruteaza personal

Ministerul Mediului recruteaza personal

0 202

Ministrul Mediului si Dezvoltarii Durabile, Attila KORODI, a sustinut vineri, 8 iunie 2007, o conferinta de presa avand ca tema lansarea campaniei de recrutare de experti intitulata “O sansa pentru cariera ta”, se arata intr-un comunicat al Guvernului.


Prin aceasta actiune, MMDD doreste sa angajeze peste 120 de specialisti din domenii precum ingineria mediului, chimie, geodezie, geografie, imbunatatiri funciare, constructii, instalatii tehnice, administratie publica si economie.
“Demersul nostru urmareste o redimensionare a institutiei si completarea ei cu un corp de noi specialisti in domeniul protectiei mediului. De asemenea, ne propunem ca prin aceasta campanie sa fim??mai interactivi, mai comunicativi cu cei care vor sa se angajeze la MMDD si sa trecem peste barierele clasice de recrutare a functionarilor publici, prin realizarea unor baze de date, dupa modelul companiilor din mediul privat”, a declarat ministrul Attila Korodi.
“De la data de 15 mai 2007, cand a fost anuntata demararea acestei campanii si pana in prezent, au fost deja depuse la MMDD 520 de CV-uri, ceea ce demonstreaza ca exista un interes real pentru un loc de munca in acest domeniu”, a precizat ministrul Mediului.


In ceea ce priveste grila de salarizare a viitorilor angajati, aceasta se prezinta in felul urmator: pentru un post cu grad profesional debutant – 571 lei RON, pentru postul cu grad profesional asistent – 772 lei RON, pentru postul cu grad profesional principal – 991 lei RON, pentru postul cu grad profesional superior – 1328 lei RON.


La salariul brut de baza se adauga sporurile de care beneficiaza fiecare angajat, respectiv : spor de vechime in munca – de la 5% pana la 20%, spor pentru conditii de munca – 10%,??spor pentru lucrul peste program – 100% pentru orele lucrate suplimentar, spor de 75% din salariul de baza pentru persoanele care gestioneaza fonduri europene, al 13-lea salariu.


Desi remuneratiile oferite nu sunt, in acest moment, foarte motivante, angajatii MMDD pot beneficia de alte avantaje, precum: participarea la cursuri de specializare in tara si strainatate achitate de minister, finantarea unor studii masterale si postuniversitare, participarea la proiecte de twining in colaborare cu experti ai UE, delegatii in afara tarii pentru reprezentarea statului roman la comisiile internationale de specialitate, acces la programe legislative si carti de specialitate.


Bianca Sorescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.