Ministerul Economiei trece la vanzarea firmelor din patrimoniu

Ministerul Economiei trece la vanzarea firmelor din patrimoniu

0 89
 
Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, a declarat ca saptamana viitoare ministerul pe care il conduce va incepe privatizarile, iar primele societati care vor fi scoase la vanzare sunt Plafar si Sanevit, urmate de santierele navale de la Mangalia si de prezentarea planului de reorganizare la Oltchim, "pentru care ar exista sase, sapte firme interesate de privatizare".
Varujan Vosganian a mai afirmat ca in perioada urmatoare va prezenta si caietul de sarcini pentru parteneriatul de la Cuprumin, potrivit unui comunicat al Ministerului Economiei. Din informatiile puse la dispozitie de Ministerul Economiei, acesta a inceput  seria de intalniri pe industriile sectoriale in cadrul proiectului de elaborare a Documentului de Politica Industriala. Pana acum au avut loc intalniri cu reprezentantii industriei textile si pielarie, cu cei ai industriei farmaceutice si ai companiilor de profil, cu industria lemnului, urmand ca zilele urmatoare sa aiba loc, la sediul ministerului, reuniuni cu reprezentantii tuturor ramurilor.
Pe site-ul Ministerului Economiei a fost creata o sectiune speciala dedicata proiectului Strategiei de reindustrializare, unde se vor regasi toate informatiile referitoare la acest subiect.
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.