Minibursa a locurilor de munca la Brasov, pe 20 mai 2011

Minibursa a locurilor de munca la Brasov, pe 20 mai 2011

0 89

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca, prin Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Brasov va organiza, in data de 20 mai 2011, incepand cu ora 10:00, o minibursa a locurilor de munca vacante.
Actiunea se va desfasura la sediul AJOFM din Brasov, situat pe strada Lunga, Nr. 1A. Minibursa locurilor de munca vacante se adreseaza tuturor persoanelor interesate in gasirea unui loc de munca.
Participarea la acest eveniment este gratuita pentru agentii economici si reprezinta o oportunitate de a cunoaste direct oferta de forta de munca, de a recruta si selecta personal, in vederea ocuparii locurilor de munca vacante din judetul Brasov.
Bursa locurilor de munca aduna oameni de toate varstele, de la studenti la cei care se apropie de pensie, toti fiind in cautarea unui loc de munca platit mai bine decat salariul minim pe economie, insa multi nu-si pun mari sperante ca isi vor schimba statutul din somer in angajat.
Printre sutele de brasoveni care au venit sa-si gaseasca un loc de munca, de obicei, vin multi care participa doar pentru a-si face o idee.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.