Militar impușcat in cap cu arma din dotare la o unitatea militară...

Militar impușcat in cap cu arma din dotare la o unitatea militară din Cincu

0 279

Potrivit unui comunicat al Ministerului Apararii, caporalul clasa a III-a Pirau Toma din U.M. 01495 Cincu, in virsta de 28 de ani, a fost gasit impuscat mortal cu arma din dotare, in postul de paza, marti, in jurul orei 21.00

Potrivit unui comunicat al Ministerului Apararii, caporalul clasa a III-a Pirau Toma din U.M. 01495 Cincu, in virsta de 28 de ani, a fost gasit impuscat mortal cu arma din dotare, in postul de paza, marti, in jurul orei 21.00. Cazul a fost preluat de Parchetul Militar Brasov, iar evenimentul este cercetat de o comisie constituita la nivelul unitatii. In dosar au fost deja audiate mai multe persoane, s-a facut cercetarea la fața locului in cursul nopții trecute, iar din primele cercetari reiese ca militarul s-ar fi sinucis. Asupra sa nu au fost gasite elemente care sa duca la o eventuala motivare a actului suicidal.
Potrivit anchetatorilor, urmeaza sa fie audiati si parinții tanarului, dupa ce acesta va fi inmormantat iar raportul medico-legal in urma autopsiei este asteptat in doua-trei saptamani. Militarul, care era necasatorit si lucra in MApN din anul 2009, fusese declarat apt dupa ultima verificare psihologica efectuata in acest an.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.