Mihai Stoica ii lucreaza pe la spate pe jucatorii Stelei

Mihai Stoica ii lucreaza pe la spate pe jucatorii Stelei

0 175

Mihai Stoica managerul general al gruparii Steaua Bucuresti, este acuzat de un alt oficial al ros-albastrilor ca s-ar afla in spatele deciziei lui Gigi Becali de a renunta la Pantelis Kapetanos. MM Stoica l-ar fi convins pe Becali sa renunte la grec pentru a-i face loc in echipa favoritului sau, Marius Bilasco.
Conform sursei citate, MM l-a vorbit „de rau” pe Kapetanos in fata patronului, tocmai pentru a-i garanta lui Marius Bilasco locul in lotul Stelei si din 2011.
„Povestile despre salariu (n.r. – 20.000 de euro pe luna), accidentare si faptul ca intra in ultimele sase luni de contract sunt doar pretexte. Amintiti-va despre care atacant spunea Gigi Becali acum o luna ca vrea sa scape. Era Bilasco, nu Kapetanos. Adevaratul motiv este altul. Mihai Stoica stie ca Gigi Becali e foarte influentabil si l-a desfiintat pe Kapetanos în toate discutiile cu patronul.
Meme nu-l suporta pe «Kape» pentru ca a fost adus de Adrian Ilie. Stiti ce discutii au avut cei doi pe vremuri. Stoica le poarta sambetele si jucatorilor adusi de Piturca, dar sunt cativa de care nu se poate atinge, cum ar fi Gardos si Radut. E obsedat sa-si impuna «copiii» lui. Nici cu Lacatus nu e in relatii bune. Meme il saboteaza si pe un conducator. O sa vedeti ca se va subtia organigrama”, a declarat un conducator al Stelei.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.