Mihai Stoica: Este o mega-lovitura!

Mihai Stoica: Este o mega-lovitura!

0 99

Mihai Stoica managerul general al formatiei Steaua Bucuresti, a fost cuprins de o stare de euforie dupa numirea lui Cosmin Olaroiu in functia de antrenor principal la gruparea din Ghencea, chiar daca numai pentru doua saptamani.

Oficialul „ros-albastrilor” considera ca aceasta mutare la nivelul bancii tehnica este o mega-lovitura si crede ca exista sanse mari ca antrenorul sa ramana si din vara, datorita atasamentului fata de clubului „militar”.

„Este o mega-lovitura! E antrenorul cu care Steaua a facut cele mai mari performante dupa ’89 si este un profesionist desavarsit care isi respecta meseria! Staff-ul nostru este foarte bun, se reface echipa care a dus Steaua in semifinalele Cupei UEFA. Visul meu este sa ramana Olaroiu si din vara, dar nu depinde numai de noi. Are oferte concrete, de nerefuzat, dar el este un tip mai special, asa ca poate va ceda tentatiei de a ramane la Steaua. Este stelist convins si nu ar fi o noutate daca ar ramane. Prin revenirea la Steaua, Oli arata inca o data ca este un mare stelist. Aveam nevoie cu disperare de el! Sunt atat de euforic ca a venit Oli. Offf, ce euforic sunt! Cand l-am vazut, parca mi-am vazut fratele pe care nu l-am vazut niciodata”, a declarat Mihai Stoica, la postul de televiziune „Digi Sport”.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.