Mihai Stoica a semnat cu FC Vaslui

Mihai Stoica a semnat cu FC Vaslui

0 75

Mihai Stoica fostul manager general al gruparilor Steaua si Unirea Urziceni, a semnat un contract cu FC Vaslui, ajungand la un acord cu finanþatorul acesteia Adrian Porumboiu, pentru preluarea postului de presedinte executiv al clubului moldovean.
„Mihai Stoica completeaza staful tehnic de la FC Vaslui si va ocupa functia de preºedinte executiv. El se va ocupa strict de ceea ce tine de pregatirea unei echipe, practic va fi peste staful tehnic. Deocamdata nu s-a semnat nimic, doar s-a ajuns la o intelegere, urmand ca in cursul zilei de luni sa fie semnat contractul pe o perioada de doi sau trei ani”, a declarat presedintele Consiliului de Administraþie al FC Vaslui, Ciprian Damian.
Intr-o interventie telefonica la Digi Sport, Mihai Stoica a confirmat ca a ajuns la un acord pentru preluarea postului de presedinte executiv al FC Vaslui. „Totul s-a petrecut foarte repede. Chiar daca nu am semnat contractul, cred ca aceasta mutare este deja o realitate. Imi doream foarte mult sa ma reintorc. Am dorit sa iau o pauza lunga, dar parca imi lipsea ceva. Imi promisesem ca pana in decembrie sa nu fac niciun pas, dar oferta venita din partea lui Adrian Porumboiu nu se putea refuza. Aici chiar se poate face performanta, sa obtinem titlul, nu stiu daca din acest an, dar la anul ne vom bate cu sanse mari. Nici acest an nu e compromis, chiar daca Steaua, Dinamo si Rapid sunt favorite certe”, a spus Stoica.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.