Era Szabo s-a încheiat la FC Brașov! În mod cu totul surprinzător, în locul lui Szabo a fost numit ,,secundul” Mihai Stere, cel care era în aceeași funcție și la debutul campionatului, când ,,principal”fusese numit Cosmin Bodea. Astăzi, cu numai două zile înainte de reunirea echipei, Mihai Stere a fost prezentat oficial ca antrenor principal, această misiune revenindu-i președintelui Vasile Dochița.

,,Mă bucur foarte mult că am fost numit antrenor principal la FC Brașov. Consider că este o recunoaștere a activității mele ca jucător la această echipă. Echipa cu care pornim la luptă îi mai cuprinde pe Mugurel Buga, antrenor secund, Lucian Nicolau, preparator fizic și Andrei Șanta, antrenor cu portarii. Ca antrenor principal este prima mea experiență. Cu siguranță, sunt mult mai dornic de a muncii. Disciplină, respect și muncă, sunt cele trei atribute, pe care le doresc la această echipă. Vom parcurge câteva etape importante în sezonul de primăvară. Prima este aceea de acumula cât mai multe puncte și de a prinde play-off-ul și apoi vom mai vedea. Vor fi mutații în echipă, însă trebuie să spun că va conta, în primul rând, caracterul jucătorului. Prefer un caracter puternic, decât o valoare individuală ridicată. Cine aleargă mai mult, din min. 1, până la finalul meciului, va avea câștig de cauză”, a spus Mihai Stere, cu ocazia prezentării oficiale.

Echipa brașoveană se va reuni, pentru abordarea pregătirilor sezonului de primăvară, luni, la ora 11,00, la stadionul Tineretului. Apoi, echipa va pleca în cantonament în Poiana Brașov, unde va sta la hotelul patronului Ioan Nicolaie și se va pregăti fizic.

Dorin Dușa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.