Mihai Soica este un frustrat

Mihai Soica este un frustrat

0 261

Doi dintre cei mai bogati conducatori de club din fotbalul romanesc, Cristi Borcea (Dinamo Bucuresti) si Marian Iancu (Poli Timisoara), l-au atacat in termeni duri pe MM Stoica, managerul formatiei Steaua Bucuresti. Borcea si Iancu nu au mai suportat declaratiile „stelistului”, care a afirmat despre Dinamo ca este mereu ajutata de arbitrii iar despre Poli Timisoara ca „Au un patron acuzat de evaziune fiscala, iar la Timisoara, nu se va face prea curand performanta”.

Cel mai „acid” la declaratiile lui Mihai Stoica a fost directorul executiv al dinamovistilor, Cristi Borcea, care a declarat urmatoarele: „Mihai Stoica este frustrat de reusitele noastre in acest sezon. El este platit de seful lui si de aceea trebuie sa justifice intr-un fel insuccesele Stelei din ultima perioada. Oricum, eu nu pot sa ma supar prea tare pe Meme, fiindca el este un caine de al nostru. De aceea, ii mai iert iesirile din cand in cand”, a afirmat Borcea.

Nici patronul timisorenilor, Marian Iancu, nu l-a iertat pe Mihai Stoica pentru declaratiile sale, afirmand: „Am aceleasi probleme cu legea pe care le are si patronul Stelei, George Becali. MM a ramas un frustrat”.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.