Mihai Mohaci, liderul Pro România Brașov, lansează un mesaj pentru alegătorii de...

Mihai Mohaci, liderul Pro România Brașov, lansează un mesaj pentru alegătorii de stânga

1 49

Candidatul Pro România Brașov, la funcția de prerședinte al Consiliului  Județean, deputatul Mihai Mohaci are un ,,mesaj către alegătorii de stânga, pentru cei care au o latură socială și care dau dovadă de bunătate și respect față de comunitate”.

Iată ce spune acesta: ,,Dragi brașoveni, dragi alegători care înțelegeți cât de important este să avem o politică de opoziție în Brașov. Am 20 de ani de experiență în administrație și am rămas în tot acest timp un om de stânga, un om social.

Trebuie să vă spun câteva lucruri importante, pentru a decide dumneavoastră ce este bine de făcut la alegerile din 27 septembrie.

În Brașov, PSD-ul  nu mai există! S-a sinucis pe mâna unor oameni aflați azi în conducerea acestui partid care se vrea de stânga, partid care s-a predat cu totul PDL-istului George Scripcaru pe plan local. Membrii lor de partid știu ce spun, chiar dacă nu recunosc. Oamenii politici Brașoveni știu anumite lucruri din spatele ușilor închise. Din păcate, Dragnea încă mai este prezent în aceste conexiuni.

Ani de zile s-a votat contra actualului primar iar acum frăția de sânge se află în spatele ușilor închise pe niște interese mici și obscure. PSD Brasov a fost invadat de către PDL și PMP.

PSD Brașov a abandonat valorile sociale și le-a îmbrățișat pe cele PDL-iste, a acceptat negocieri subterane pe nevoilor oamenilor onești. S-a sinucis în stil PDL-ist și și-a trădat alegătorii!

Eu, Mihai Mohaci, candidatul PRO România la Consiliul Județean Brașov, vin in fața dumneavoastră și  susțin cu adevărat valorile sociale și ale echității și susțin dezvoltarea antreprenoriatului local serios, nu pe cel al șpăgilor.

Trebuie să vă cer votul, în această situație, pentru toți cei care încă mai doresc schimbarea, pentru toți cei care încă mai au nevoie de o politică în folosul oamenilor.

Dragi brașoveni, de peste 20 de ani susțin politica echității sociale și o voi face până la finalul vieții mele pentru că eu cred în ea! Să nu lăsăm PDL-ul să distrugă munca noastră!

Pentru că PSD Brașov a murit, vă invit să fiți alături de mine, de Mihai Mohaci, de Pro România si colegii mei din echipa, pentru că doar împreună putem opri PDL-izarea Brașovului!  Chiar si adevăratul PNL este penetrat de către foștii PDL-iști, o va afla pe viitor și Veștea ( Adrian, n.r ), dacă va mai rămâne în funcția actuală.

Numai împreună putem construi cu investiții masive,  cu o viziune bazată pe educație și cultură, un oraș dar și un județ demn de anii ce vin, cu o latură sociala bine dezvoltată în politicile medicale.

Al dumneavoastră,

Mihai Mohaci

COMENTARII

  1. Nu mai bine ne-ar explica acest bolșevic bătrîn și parșiv unde l-au găsit pe Susanu? Fiu de penal? Cum de l-au numit pizideii director de trei OPC-uri: la Timiș, Iașov și Haules-Bucales? Că nici nu are studii în domeniu? Sau tocmai de aceea!?
    Ori cum de a ales halbanezul securist la SIE ca Pontanache șef de cadre un general de securitate???
    Că securiști și acoperiții au fost de de toate, mai puțin de stânga.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.