Mihai Mohaci incearca sa ramana cu fundul in doua luntri pesediste

Mihai Mohaci incearca sa ramana cu fundul in doua luntri pesediste

0 480

Razvan Popa, cel ales de organizatia judeteana a PSD Brasov, spune ca decizia din urma cu zece zile a Biroului Permanent National a fost luata ca urmare a unor date eronate. Este si motivul pentru care conducerea de la Bucuresti a cerut ca membrii Comitetului Executiv Municipal, adica organizatia municipala, sa se exprime prin vot secret asupra candidatului la Primarie

Razvan Popa, cel ales de organizatia judeteana a PSD Brasov, spune ca decizia din urma cu zece zile a Biroului Permanent National a fost luata ca urmare a unor date eronate. Este si motivul pentru care conducerea de la Bucuresti a cerut ca membrii Comitetului Executiv Municipal, adica organizatia municipala, sa se exprime prin vot secret asupra candidatului la Primarie.
Cea de a doua decizie a Biroului Permanent National, legata de presedintele interimar, nu a fost luata in discutie luni, astfel ca Mihai Mohaci ramane seful interimar al PSD Brasov si propunerea acestui partid la functia de presedinte al Consiliului Judetean. Asa se face ca nu doar Catalin Leonte a vrut sa aiba fundul in doua luntri in PSD Brasov.
Daca, dupa prima decizie venita de la Bucuresti, Mohaci se declara cu trup si suflet alaturi de Catalin Leonte, acum a trecut cu arme si bagaje de partea lui Razvan Popa.
Popa si Mohaci spun ca, in cateva zile, decizia luata de Liviu Dragnea va deveni oficiala. Niciunul nu a vrut insa sa comenteze declaratiile lui Catalin Leonte legate de modul in care s-a schimbat decizia Bucurestiului.

Vifor Rotar

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.