Mihai Ghirda este noul sef PSD Brasov

Mihai Ghirda este noul sef PSD Brasov

0 158

Week-end-ul care tocmai s-a incheiat s-a dovedit a fi extrem de lucrativ pentru social-democratii brasoveni, care au reusit performanta de a-si alege un nou lider pentru a lupta cu dusmanul politic, in aceasta perioada de restriste.
Astfel, in urma Conferintei Municipale a PSD Brasov, pentru alegerea noii echipe de conducere, fostul presedinte, Mihai David, consilier local PSD, a anuntat ca nu va mai candida pentru un nou mandat, deoarece a reusit sa ridice organizatia ca scor electoral si ii ajunge doar functia de consilier local.
Cel de-al doilea „candindat”, Gabriel Tita, s-a inecat ca tiganul la mal si, taman in ziua cea mare a alegerilor, a decis sa renunte la ciolan din cauza, pare-se, unor „rautati” venite din partea celor carora urma sa le fie sef.
„Intentia mea de a candida a deranjat anumite persoane din partid si a dat nastere la anumite discutii. Din aceasta cauza, am decis sa nu mai candidez. Cand imi va permite conjunctura voi candida din nou”, a declarat Gabriel Tita. Ce baiat fin!
Acestia i-au lasat, asadar, calea libera contracandidatului lor de partid, Mihai Ghirda.
Astfel, cei 215 delegati au avut de ales doar daca il vor sau nu pe Mihai Ghirda.
Acesta a obtinut 200 de voturi „pentru” si sase impotriva, fiind inregistrate si noua abtineri.
Pe agenda de lucru in calitate de presedinte al Organizatiei Municipale a PSD Brasov, Ghirda spune ca se afla obtinerea unui rezultat bun la alegerile din iunie, iar apoi un scor bun la alegerile din toamna, pentru desemnarea presedintelui Romaniei.
„Ne vom tine de obiectivele noastre. Primul dintre ele este obtinerea unui rezultat bun la alegerile europarlamentare. Dupa aceea ne pregatim pentru alegerile prezidentiale. Imi propun sa aduc un suflu nou in organizatia noastra si sa cream o organizatie puternica”, a spus Mihai Ghirda.
Presedintele filialei judetene, Constantin Nita, il considera pe Ghirda drept „o tanara speranta pentru PSD“. „Astept o echipa tanara care sa se miste mult mai bine la Brasov, sa fie mult mai dinamica si sa castige alegerile din 2012. Retragerea lui Tita a fost o surpriza. Tita-Nicolescu este o tanara speranta a PSD. Este la inceput de drum si ii oferim credit“, a spus Constantin Nita.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.