Mihaela Radulescu continua actele de caritate

Mihaela Radulescu continua actele de caritate

0 107

?


??????????? Dupa campania de rasunet a Teodorei, fetita Lianei Stanciu, care a fost, din pacate, umbrita de reactia pur si simplu penibila a Andreei Marin, Mihaela Radulescu continua sa lupte mai departe. Desi ar fi vrut ca, prin impactul mediatic pe care l-a avut, aceasta situatie tragica a unui copil de doi ani bolnav de cancer sa sensibilizeze opinia publica si sa-i determine pe unii si pe altii sa reactioneze in consecinta, scandalul Radulescu – Marin, excesiv inflamat de mass-media a luat locul primei pagini a tutuoror ziarelor.


??????????? Asa cum arata intr-un interviu dat cotidianului «Ziarul?», Mihaela nu este dispusa sa faca niciun fel de concesii si nu o iarta pe Andreea?: «?Nu e vorba de un conflict care se poate stinge sau aprinde ca o lumanare. Nu sunt dispusa sa accept niciun fel de acuzatie nefondata, nu sunt dispusa sa iert nedreptatile nimanui, mai ales atunci cand ele lovesc, fie si indrect, un copil care se lupta sa traiasca…?»


??????????? UNICEF-ul are si el o imagine publica de aparat si, bineinteles, ca a declarat ca nu-si asuma responsabilitatea vorbelor rostite de ambasadorul sau.


??????????? Cu toate acestea, Mihaela Radulescu vrea sa lucreze si sa munceasca pentru salvarea vietilor unor oameni nevinovati care se lupta cu diferite boli incurabile. In acest sens, ea va continua o colaborare veche pe care o are cu „Hospice-Casa Sperantei“, din orasul nostru, un centru de ingrijire paleativa, pentru bolnavi incurabili, aflati in faze terminale.


In acelasi interviu publicat de ziarul mentionat mai sus, Mihaela a marturisit si alte planuri de viitor pe care le are cu alte fundatii?: «?planuiesc de cateva luni , o colaborare ce va fi in sfarsit pusa in pagina publica, pentru refacerea spitalului de copii Budimex (Marie Curie). Initiativa ii apartine Fundatiei Sheherezade, condusa de dna Wajiha Haris, alaturi de Fundatia „Mereu Aproape“ si de Fundatia „Copii Sanatosi“ (condusa de Ioana Tariceanu).?»

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.