Mihaela Buzărnescu a continuat evoluțiile reușite din ultima vreme și s-a calificat...

Mihaela Buzărnescu a continuat evoluțiile reușite din ultima vreme și s-a calificat în penultimul act al turneului de la București

0 96

Mihaela Buzărnescu s-a calificat în semifinalele BRD Bucharest Open, după ce a învins-o, vineri seara, pe Yafan Wang (China), cu 7-6, 6-3. Primul set a fost mai echilibrat, cu ambele jucătoare făcând mare risipă de energie. Al doilea set a aparținut clar jucătoarei noastre, care a triumfat și se înscrie ca o sigură candidată la adjudecarea trofeului. La finalul partidei, românca şi-a cerut scuze pentru gesturile nervoase făcute în timpul meciului, atunci când s-a lovit din greşeală cu racheta peste ochi şi a avut nevoie de îngrijiri medicale.
,,Nu o cunoaşteam foarte bine pe Wang, doar am urmărit-o în câteva meciuri. Azi a fost foarte agresivă, poate că nici eu nu am fost la nivelul meu cel mai bun. Au fost multe puncte din partea mea, dar şi erori, însă până la urmă am reuşit să termin meciul în favoarea mea.Vă mulţumesc că aţi venit, îmi pare rău din nou pentru ieşiri. Aşa sunt eu. Pe parcurs încerc să mă calmez, dar nu prea reuşesc. Cel puţin, nu cu voi aici, pentru că e presiunea destul de mare, vreau să vă arăt cel mai bun tenis şi nu e uşor. Sper că am arătat că şi la această vârstă poţi să joci bine tenis. Vreau să arăt jucătorilor că nu trebuie să renunţe niciodată. Să cedeze doar în ultima clipă, când nu mai e nicio şansă”, a declarat Buzărnescu.
D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.