Miercuri și joi, ,,Cel mai mare târg de locuri de muncă”, la...

Miercuri și joi, ,,Cel mai mare târg de locuri de muncă”, la Casa Armatei Brașov

0 28

First Job School organizează, în perioada 21-22 septembrie, ,,CEL MAI MARE TÂRG AL LOCURILOR DE MUNCĂ”. Evenimentul, care va avea loc la Casa Armatei Brașov, între orele 09.00-18.00, va găzdui peste 70 angajatori, din județele Brașov și Covasna, care pun la dispoziția participanților peste 500 locuri de muncă. Târgul se adresează persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, dar și angajaților care doresc să-și schimbe locul de muncă. Ofertele de angajare acoperă majoritatea domeniilor de activitate, vizând atât poziții entry level, cât și top management din : turism, alimentație publică, IT, producție, administrativ, comerț, servicii, etc. Angajatorii caută atât muncitori necalificați, cât și specialiști în diverse domenii. De asemenea, sunt oferte pentru persoanele care doresc să lucreze în străinătate cu salarii pornind de la 1500 euro/lună, fără comision de recrutare și pentru studenți/absolvenți. Organizatorii preconizează participarea a peste 1000 de candidați. Câteva din locurile de muncă puse la dispoziție pentru candidați sunt: Montator subansamble, Electrician, Sculer matrițer, Macaragiu, Mecanic întreținere, Ambalator manual, Tâmplar, Dulgher, Brutar, Tinichigiu, Tranșator pescărie, Șofer, Lucrător în comerț, Ospătar, Bucătar, Barman, Șef tură, Șef sală, Gestionar depozit, Operator produse igienico-sanitare, CTC, Specialist achiziții, Inginer producție, Inginer proces, Inginer tehnolog, Contabil Șef, Responsabil departament logistică, Responsabil department calitate, Consultant Resurse umane, Inginer electric, Specialist recrutare, Reprezentant medical, Asistent medical de laborator, Asistent medical generalist, Programator IT, IT network Inginer, Tehnoredactor, Manager IT, Manager marketing, Coordonator , Manager, Asistent manager.
Organizatorul evenimentului face parte dintr-un grup de firme existente pe piață de peste zece ani, recunoscute pentru serviciile de calitate oferite în domeniul formării profesionale a adulților și în domeniul resurselor umane. First Job school a certificat peste 5000 persoane în diverse meserii, fiind lider de proiect în mai multe proiecte cu finanțare europeană neramursabilă, a consiliat și plasat peste 3000 persoane. First Job School are experientă în a organiza evenimente de amploare, organizând și alte târguri de locuri de muncă, conferințe, seminarii și campanii de interes național, în domeniul resurselor umane și al formării profesionale.
Evenimentul își propune să atragă candidați atât din mediul urban, cât și rural, interesați de găsirea/schimbarea locului de muncă, în toate domeniile de activitate, vizând poziții de Entry Level până la Top Management.
Informații suplimentare, la telefon 0740272777 sau office@hrcromania.ro.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.