Miercuri ieftiniri la Petrom

Miercuri ieftiniri la Petrom

0 165

Petrom va ieftini, incepand de miercuri, preturile de referinta la combustibilii comercializati in reteaua proprie, cu 6 bani/litru in cazul benzinelor, si cu cu 3 bani/litru pe cel al motorinelor, ca urmare a evolutiei cotatiilor internationale la produsele petroliere, a anuntat marti compania.
Astfel, benzina Premium fara plumb 10 ppm va costa, de miercuri, 3,77 lei/litru, benzina Top Premium fara plumb 99+ coboara la 4,14 lei/litru, iar sortimentele OMV Carrera 95 si OMV Carrera 100 vor fi comercializate cu 3,91 lei/litru si respectiv 4,54 lei/litru.
In cazul motorinei, sortimentul Top Euro Diesel 5 / Top Nordic Diesel va costa 3,7 lei/litru, litrul de motorina OMV Sprint Diesel va ajunge la 3,75 lei, sortimentul de motorina Euro Diesel 5 se va vinde cu 3,54 lei/litru, in timp ce motorina OMV Alpin Diesel se va comercializa 4,03 lei/litru.
Preturile Petrom (Companie detinuta de Grupul OMV din Austria) pot varia, la pompa, cu maximum +/-5% fata de preturile de referinta.
Ultima modificare a preturilor carburantilor in reteaua Petrom a avut loc in data de 20 august, cand motorina s-a scumpit cu patru bani/litru.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.