Microsoft ofera salarii de 2000 de euro studentilor clujeni

Microsoft ofera salarii de 2000 de euro studentilor clujeni

0 103

Studentii clujeni care studiaza fie la Universitatea Tehnica, fie la Universitatea Babes-Bolyai, la sectiile de informatica sau calculatoare, pot ajunge sa lucreze la Microsoft pentru aproape 2.000 de dolari pe luna.
Aceeasi oferta este deschisa si celor care au absolvit, recent, aceste specializari.
Cei de la Microsoft Danemarca cauta doritori pentru programul lor de internship, prin intermediul organizatiei clujene AIESEC, iar cei care vor pleca vor avea sansa chiar de a se stabili acolo, pentru ca respectiva filiala cauta sa anagajeze oameni.
„Pana acum am primit cateva mail-uri in care oamenii cereau mai multe detalii, noi le-am raspuns si asteptam raspunsurile finale pana vineri, 5 septembrie, cand e termenul-limita. In principal oferta se adreseaza celor care sunt studenti la o specializare tehnica si care indeplinesc conditiile puse de angajator, dar si proaspetilor absolventi care dau dovada de respectivele cunostinte”, a explicat Roxana Opris, responsabila programului din partea AIESEC.
Responsabilitatile unui intern vor fi de a ajuta coordonatorul de program sa administreze sugestiile de imbunatatire ale unor programe existente si sa culeaga idei pentru versiunile viitoare ale unor soft-uri precum Microsoft nav erp, un intranet pentru corporatiile cu multi angajati.
Internii il vor ajuta pe coordonatorul de proiect si in crearea de scenarii si specificatii pentru functionalitati noi in domenii precum finante sau managementul clientilor.
Salariul promis este de 1.950 de dolari pe luna pentru 37 de ore obligatorii de munca, adica aproape opt ore pe zi, de la 8.30 dimineata si pana la 16.30.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.