Microfinantare prin Patria Credit

Microfinantare prin Patria Credit

0 88

UE va acorda un acord de imprumut in valoare de 8 milioane de euro fermierilor si micilor intreprinzatori din Romania, ca parte a Instrumentului European de Microfinantare Progress.
Imprumutul a fost semnat cu institutia romana de microfinantare Patria Credit. El va permite acordarea de micro-imprumuturi cu o valoare maxima de 25.000 de euro unui numar de peste 2.000 de micro-intreprinderi.
Microfinantarea Progress dispune de un buget de 200 milioane de euro din partea Comisiei Europene si a Bancii Europene de Investitii si are ca scop sprijinirea celor care au dificultati in obtinerea de credite, in special a micro-intreprinderilor sau persoanelor fizice autorizate.
Printre exemplele de beneficiari se numara femeile sau tinerii intreprinzatori, antreprenorii ce apartin grupurilor minoritare, intreprinzatorii cu
dizabilitati, dealerii individuali etc.
Microfinantarea Progress nu ofera finantare in mod direct micro-intreprinderilor sau persoanelor fizice, ci prin intermediul institutiilor ce acorda astfel de micro-finantari, cum ar fi Patria Credit din Romania.
Acesta este cel de-al cincilea acord si cel mai mare de pana acum din cadrul Instrumentului European de Microfinantare Progress (Microfinantarea Progress).

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.