Microbul Kangoo Jumps in Poiana Brasov!

Microbul Kangoo Jumps in Poiana Brasov!

0 92

Praticanti din mai multe tari ai celei mai noi forme de fitness au demonstrat in weekend in statiune ca saritul pe arcuri asigura un corp tonifiat si o stare de spirit foarte buna. De la conventia din Poiana nu au lipsit vedetele, instructoarea care a introdus sportul in Romania dar si inventatorul ghetelor Kangoo.
Peste 500 de oameni au fost prezenti in weekend la intalnirea din Poiana Brasov si au facut ceea ce le place cel mai mult: Kangoo jumps. Sportivii au debordat de energie si de voie buna. Practicantii celei mai in voga forme de fitnes au venit de pretutindeni, pentru a sari, a se mentine in forma si a se distra la maximum. Printre ei si vedete autohtone. Roxana Ciuculescu este o mare amatoare de kangoo jumps. Ghetele au fost create in 1995, cand inventatorul lor – canadianul Dennis Neville – a cautat o cale de a se mentine in forma dupa ce a suferit nu accident la picioare.
Forma de fitness kango jumps a fost introdusa in Romania de instructoarea Kinga Sebestyen, aflata intr-o forma superba la cei 34 de ani pe care ii are.
Intalnirea din Poiana a fost la a treia editie, iar organizatorii promit sa organizeze in fiecare an astfel de evenimente.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.