Mici reforme administrative la …Agricultura

Mici reforme administrative la …Agricultura

0 141

Sub presinuea FMI si restructurarilor de la nivelul agentiilor iata ca o masura pusa la punct de liberali este final;izata de catre PSD: Agentia Domeniilor Statului va fi desfiintata. Patrimoniul trece in administratia locala.
Agentia Domeniilor Statului (ADS) va fi desfiintata, iar patrimoniul institutiei va fi transferat in administrarea primariilor, a anuntat, miercuri, ministrul Agriculturii, Ilie Sarbu, potrivit Mediafax.
„Agentia Domeniilor Statului se va desfiinta si va trece la administratia locala, pana la primarii. Ei vor administra de acum acest patrimoniu”, a spus Sarbu.
ADS functioneaza in subordinea Ministerului Agriculturii si se ocupa cu privatizarea societatilor comerciale agricole si concesionarea terenurilor agricole proprietate publica si privata a statului, administrate de aceste societati.
Ministerul Agriculturii a anuntat anterior, intr-un comunicat privind descentralizarea institutiei, ca ADS va ceda administrarea terenurilor indiguite catre Administratia Nationala a Imbunatatirilor Funciare (ANIF).

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.